150 jocuri pentru FETITE 3-8 ANI // Consola portabila Cyber Arcade Disney Frozen

Deal Score+1
119.99Lei 199.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
119.99Lei 199.99Lei Vezi ofertă

Culoare: Albastru  Brand: Lexibook

Culoare: Albastru
Brand: Lexibook

Distracție nelimitată într-o consolă portabilă uimitoare!

consola portabila cyber_arcade disney frozen 150 jocuri

Descriere produs:

Cu Consola Portabilă Cyber Arcade Disney Frozen 2 de la Lexibook, aventura și distracția sunt la doar un buton distanță! Această consolă LCD color aduce 150 de jocuri la îndemâna ta, garantând ore întregi de divertisment captivant pentru toată familia.

Caracteristici deosebite:

  • 10 Jocuri cu Disney Frozen: Îmbrățișează lumea magică a Frozen 2 și înfruntă provocările pe care Elsa, Anna și prietenii lor le au pregătite pentru tine. În aceste jocuri, vei explora lumea înghețată și te vei bucura de aventuri speciale alături de personajele tale favorite.
  • 140 de Jocuri Clasice: Dacă ești în căutarea unei varietăți nelimitate de experiențe de joc, vei găsi aici tot ce îți dorești. Aceste jocuri acoperă genuri diverse, precum sport, aventură, arcade, logica și multe altele. Fiecare joc este gândit pentru a-ți testa abilitățile și a-ți păstra interesul treaz.
  • Ecran LCD 2.5″: Cu un ecran de 2.5 inch, vei experimenta jocurile în culori vii și detaliate. Rezoluția de 256 x 240 și grafica de 16-bit asigură o experiență vizuală de calitate.
  • Ușor de Jucat și de Purtat: Consola Cyber Arcade Disney Frozen 2 are un design compact și ergonomic, fiind ușor de manevrat chiar și pentru cei mai mici jucători. Poți lua această consolă oriunde dorești, pentru divertisment portabil în orice moment.

Notă importantă:

Produsul funcționează cu 3 baterii de tip AAA (nu sunt incluse). Asigură-te că ai bateriile necesare pentru a te bucura de jocuri fără întrerupere.

Cu Consola Portabilă Cyber Arcade Disney Frozen 2, Lexibook combină magia Disney cu o gamă variată de jocuri clasice pentru a oferi o experiență de divertisment excelentă. Fii gata să te bucuri de aventuri captivante și momente de distracție alături de personajele preferate din Frozen 2 și multe altele!

Consola LCD color cu 150 de jocuri pentru ore intregi de distractie!

Caracteristici:

– 10 jocuri cu Disney Frozen
– 140 de jocuri clasice: sport, aventura, arcade, logica si multe altele
– ecran LCD 2.5″
– rezolutie: 256 x 240
– grafica 16-bit
– usor de jucat si de purtat oriunde

Nota! Produsul functioneaza cu 3x baterii de tip AAA(neincluse).

Camelia Donciu
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!