Expired

A Year Like No Other de Pauline Lawless – Editie Kindle (engleza)

Deal Score+1
0.00Lei 11.01Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
0.00Lei 11.01Lei Vezi ofertă

Patru femei ajung la Paris pentru a petrece un an acolo. Fiecare are așteptări, temeri și vise diferite despre ceea ce va aduce acest an.

Ashling este încântată când soțul ei, bancher, este rugat să se mute la Paris pentru a lucra la un proiect financiar care este foarte silențios. A iubit întotdeauna Franța și simte că va trăi un vis devenit realitate.

New Yorkeza Taylor nu are altă opțiune decât să se alăture soțului ei când și el este postat acolo. Dependentă de droguri eliberate pe bază de prescripție medicală, singurul lucru care face ca mutarea să fie suportabilă sunt totae acele cumpărături pe Rue St Honoré.

Felicity este devastată la gândul de a părăsi Londra, când soțul ei este ales să lucreze la proiect. Cum se poate confrunta cu o lume cu totul nouă?

Jazz este o frumusețe. De asemenea, este inteligentă și ambițioasă, dar ceasul ei biologic bate puternic. Apoi, la Paris, îl întâlnește pe bărbatul pe care l-a iubit și l-a pierdut odată. Este căsătorit, dar cu siguranță aceasta este ultima ei șansă de fericire.

Cu toate acestea, Parisul reușește să îi surprindă pe toți. . .

AlexT
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!