Adunarea umbrelor (Seria CULORILE MAGIEI partea a II-a)

Deal Score+1
5.00 Lei 44.84 Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
5.00 Lei 44.84 Lei Vezi ofertă

„Adunarea umbrelor” (titlu original: „A Gathering of Shadows”) este a doua carte din seria „Culorile Magiei” scrisa de V.E. Schwab si publicata in 2016. Romanul continua povestea lui Kell, un magician care poate calatori intre lumi paralele, si a Delilah Bard, o hotomana cu abilitati exceptionale, care il insoteste in aventurile sale.

Cartea incepe cu Kell, care simte ca este constrans de regulile stricte impuse de regele si regina lumii sale, Red London. Dupa o perioada de izolare si deprimare, Kell participa la „Adunarea umbrelor”, o competitie magica intre diferitele regate paralele, inclusiv White London si Black London, regate ale caror magie este periculoasa si instabila. La competitie participa si un alt mag, Alucard Emery, care il ajuta pe Kell sa descopere abilitatile sale magice si sa depaseasca barierele mentale impuse de regalitate.

In paralel cu aceasta poveste, Delilah Bard ajunge in portul din Red London si incearca sa-si gaseasca locul in lumea magica. Ea ajunge sa se antreneze cu o trupa de circari si se imprieteneste cu Lila, o fata care isi doreste sa devina puternica si sa descopere propriile sale abilitati magice.

Pe parcursul romanului, Kell si Delilah se reintalnesc si se confrunta cu amenintari majore, inclusiv un mag puternic care doreste sa cucereasca lumea si sa distruga cele patru regate magice. In final, cei doi eroi trebuie sa-si puna in pericol viata pentru a salva lumea magica de la distrugere.

„Adunarea umbrelor” exploreaza teme precum identitatea, abilitatile personale, prietenia si puterea de a lupta impotriva raului.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!