Apa de toaleta Paco Rabanne Ultraviolet, 100 ml, pentru barbati

Deal Score+1
168.70Lei 305.00Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
168.70Lei 305.00Lei Vezi ofertă

Descrierea produsului

Purple, culoarea care dezvăluie povestea și misterul parfumului**apă de toaletă pentru bărbați Paco Rabanne Ultraviolete Men. Un parfum intens și provocator este înfășurat într-o sticlă purpurie care merită atenția dumneavoastră. Purple este menționată ca culoarea celui de-al treilea mileniu, a cărui culoare, potrivit astrologilor, este culoarea semnului Vărsătorului. Provocați corpul cu o combinație surprinzătoare de ingrediente parfumate. Parfumul își are locul în lumea parfumurilor din 2001.

Miros intens și provocator

Odată cu introducerea veți fi întâmpinați de aroma de menta, care este întrețesută cu chihlimbar însorit, miere-auriu. Cu inima parfumului, acordurile spumante și dinamice vin la scenă, conectând parfumul vetiverului, piperului și tonurilor picante. Cu acordurile finale, parfumul crengutei și atingerea dulce a vaniliei, care contrastează cu notele picante ascunse în inimă. Transformați-vă într-un bărbat care câștigă cu ușurință admirația fiecărei femei cu apă de toaletă Paco Rabanne Ultraviolete Man.

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!