Aparat de spalat cu presiune Bosch Easy Aquatak 110, 1300 W, 330 l/h debit maxim, 110 bar, sistem spumare, furtun 3 m

Deal Score+1
276.99Lei 419.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
276.99Lei 419.99Lei Vezi ofertă
Aparat de spalat cu presiune Bosch Easy Aquatak 110, 1300 W, 330 l/h debit maxim, 110 bar, sistem spumare, furtun 3 m

 

Spalatorul de presiune EasyAquatak 110

Dificil pentru a fi mai compact si mai versatil: EasyAquatak 110 nu este numai solid si compact, ci si un ajutor deosebit pentru lucrarile de curatare in exterior, cu presiunea de 110 bari. Multe accesorii oferite permit utilizarea in gradina.

Curatarea in jurul casei

Dispozitivul de curatare cu inalta presiune Bosch EasyAquatak 110 poate fi utilizat pentru o gama larga de activitati, inclusiv curatarea masinii sau a mobilierului de gradina. In prezenta murdariei incapatanate, de ex. pe un corp sau intr-un container de gunoi, este posibil sa umpleti rezervorul de detergent prin duza pentru o curatare si mai eficienta.

Totul la indemana

Lance-ul integrat face posibila functionarea chiar mai eficienta si cu mai putine constrangeri. In timpul pauzelor scurte sau dupa ce ati terminat de lucru, puteti atasa cutitul foarte usor la dispozitiv, la suportul prevazut in acest scop. Acest lucru economiseste spatiu si va permite sa aveti sulita la indemana pentru urmatoarea utilizare.

Stabilitate ridicata

Centrul de greutate redus si suprafata mare de sustinere confera EasyAquatak 110 o mare stabilitate. Puteti sa o puneti aproape oriunde – de exemplu pe o masa sau pe un gazon care nu este plat.

Varietate larga de accesorii

Duzele furnizate cu EasyAquatak 110 permite mai multe aplicatii: duza rotative indeparteaza murdaria, duza spuma permite utilizarea detergentilor si duza ventilatorului pentru a curata cu usurinta bicicleta sau motocicleta.

Eficienta energetica ridicata datorita functiei Auto-stop

Datorita sistemului Auto-Stop, EasyAquatak 110 proiecteaza numai apa sub presiune atunci cand este dorita. Aceasta inseamna ca pompa functioneaza numai atunci cand o solicitati. Aceasta are ca rezultat economii de energie.

Handy si compact

Foarte usoara (aproximativ 4 kg) si dotata cu un maner practic, dispozitivul EasyAquatak 110 de curatare cu presiune ridicata este usor de transportat. Furtunul de curatare si lancea pot fi atasate direct la dispozitiv pentru depozitare compacta si transport usor.

Set livrare:

  • Pistol inalta presiune Bosch;
  • Lance;
  • Furtun inalta presiune 3 m;
  • Duza cu pulverizare evantai reglabila;
  • Duza rotativa;
  • Duza de inalta presiune pentru detergent, 450 ml;
  • Filtru de apa;
Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!