Arta manipularii – Kevin Dutton

Deal Score+1
29.93Lei 39.90Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
29.93Lei 39.90Lei Vezi ofertă

Arta Manipularii de Kevin Dutton este o carte inclusa la categoria carti de dezvoltare personala si este un volum apreciat si recomandat de cei mai mari critici ai genului. Inca de la aparitie a fost cumparata si citita de un numar foarte mare de persoane si a atras simpatia publicului prin modul unic de prezentare a faptelor. Modul in care este explicat principiul reciprocitatii se apropie de perfectiune, din perspectiva stiintifica.

Kevin Dutton este considerat un autor sclipitor, iar numerosi critici il recomanda drept geniu, identificandu-se cu povestile sale. Andy McNab este unul dintre acesti critici care au apreciat inca de la inceput operele lui Kevin Dutton, inclusiv Arta Manipularii. Cartea poate fi gasita si pe rafturile virtuale ale librariei Delfin, la cele mai bune preturi.

Arta manipularii Kevin Duton – numeroase recenzii pozitive

Cei mai multi critici care au discutat despre Arta Manipularii Kevin Dutton explica faptul ca aceasta este o carte care prezinta un mod complet nou de persuasiune, care se bazeaza pe perioade scurte de incubatie, insa este vorba despre acea persuasiune care poate sa dezarmeze chiar si cele mai puternice persoane. Modul in care este vazuta manipularea ofera o centura neagra in ceea ce priveste controlul mintii. Cartea demonteaza tot ceea ce stiam pana acum despre control si despre tehnicile de convingere si manipulare.

Totul porneste de la fascinanta putere pe care o au psihopatii sau criminalii si chiar impostorii, inclusiv cei inclusi in clasa politica si se extinde la calugari, comici, maestrii in arte martiale, magicieni si vanzatori, CEO si chiar animale care se manipuleaza si se pacalesc reciproc.

Kevin Dutton Arta Manipularii este o carte orginala si interesanta, care exploreaza absolut tot ceea ce stiinta te poate invata in ceea ce priveste tehnicile de persuasiune. Cartea poate fi vazuta drept o prezentare unica si absolut captivanta a stiintei manipularii si a modului de a influenta alte persoane. Impreuna cu o serie de lucruri complet noi, intr-o abordare unica, aceasta carte expune foarte mult modul in care oamenii de stiinta lucreaza permanent pentru a descoperi zonele intunecate ale creierului si pentru a oferi imbunatatiri la nivel psihologic dar si pentru a gasi noi tehnici de manipulare, cat mai naturale.

The Sunday Times a oferit o recenzie completa in care specialistii si-au manifestat admiratia fata de aceasta carte si de modul in care prezinta realitatea.

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!