Expired

Assassin’s Creed Chronicles: China – gratuit la Ubisoft

Deal Score+1
0.00Lei 48.70Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
0.00Lei 48.70Lei Vezi ofertă

Urmăriți trei asasini legendari în călătorii de răzbunare și răscumpărare. Cronicile Assassin’s Creed® duc jucătorii în trei civilizații și perioade distincte de-a lungul istoriei, inclusiv dinastia Ming la începutul prăbușirii sale, Imperiul Sikh în timp ce se pregătește pentru războiul din India și după revoluția din octombrie roșu. Dezvoltat pentru cei care împărtășesc pasiunea pentru rescrierea istoriei cu jocurile, Assassin’s Creed Chronicles le permite jucătorilor să-i întruchipeze pe asasinii Shao Jun, Arbaaz Mir și Nikolaï Orelov într-o reimaginare 2.5D a universului Assassin’s Creed. Ucideți din umbră, stăpâniți arta parkourului și faceți saltul credinței într-o colecție de tablouri uimitoare, vii.

Cronica chineză

Prima intrare în saga Assassin’s Creed Chronicles are loc în China, 1526, pe măsură ce dinastia Ming începe să se prăbușească. Îl întruchipezi pe Shao Jun, ultimul Asasin al Frăției Chineze, care se întoarce în patria ei cu o vendetă. Nou antrenată de legendarul Ezio Auditore, ea este determinată să se răzbune și să-și restabilească frăția căzută.

Admin
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!