Attività Lessicali. Volume 1

Deal Score+1
35.00 Lei 91.45 Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
35.00 Lei 91.45 Lei Vezi ofertă

„Attività Lessicali. Volume 1” este o carte de limba italiană care conține o serie de exerciții și activități concepute pentru a îmbunătăți vocabularul și competența lexicală a celor care studiază limba italiană. Cartea este destinată atât studenților începători, cât și celor de nivel intermediar și avansat.

În carte, autorul propune o varietate de exerciții care vizează dezvoltarea capacităților de recunoaștere, înțelegere și utilizare a cuvintelor în context. Activitățile sunt organizate pe diferite teme și subiecte, cum ar fi familie, hobby-uri, muncă, școală, timp liber, sănătate și multe altele.

Aceste exerciții includ jocuri de cuvinte, exerciții de asociere, completare a spațiilor goale, identificarea sinonimelor și antonimelor, precum și altele. Cartea este concepută astfel încât să ofere o varietate de exerciții și să permită învățarea cu succes a cuvintelor noi și a utilizării lor în context.

În concluzie, „Attività Lessicali. Volume 1” este o carte utilă pentru cei care învață limba italiană și doresc să își îmbunătățească competența lexicală și vocabularul, prin intermediul exercițiilor și activităților propuse.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!