Boiler electric Ariston Velis Evo 80 EU, 2 x 1500 W, 80 l, 0.8 Mpa, Functie ECO EVO, Izolatie termica, Doua rezervoare, Protectie electrica IPX4, Instalare V/O

Deal Score+1
1065.66Lei 1196.63Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
1065.66Lei 1196.63Lei Vezi ofertă
Boiler electric Ariston Velis Evo 80 EU, 2 x 1500 W, 80 l, 0.8 Mpa, Functie ECO EVO, Izolatie termica, Doua rezervoare, Protectie electrica IPX4, Instalare V/O
Afisaj tactil blue tech
Afisajul tactil inteligent Blue Tech furnizeaza informatii cu privire la numarul de dusuri disponibile, timpul de asteptare, programarea zilnica.
Numarul de dusuri disponibile
Velis Evo Plus si Velis Evo Plus Wi-Fi sunt primele incalzitoare de apa plate ce afiseaza pe ecran in mod clar numarul de dusuri disponibile.
Timpul de asteptare
Incalzitorul te informeaza asupra timpului de asteptare pana la urmatorul dus. Acesta este afisat intotdeauna pe ecran.
Design italian pentru integrare inteligenta
Velis Evo Plus combina perfect finisajele metalice cu linii fine, pentru a te bucura si in baie de eleganta unui design italian, usor de integrat vizual in decor.
Confort
Velis Evo este gama Ariston de incalzitoare electrice de apa cu forma plata, ce combina toate elementele menite sa iti asigure un nivel maxim de confort – de la designul cu adevarat deosebit pana la performante superioare, functii inteligente si durabilitate sporita. In plus, pachetul de functii si sisteme ABS cu care este dotat asigura atat siguranta ta cat si a incalzitorului.

Confort dublu:
Sistemul inovator cu doua rezervoare, specific modelelor din gama Velis, asigura o incalzire mai rapida a apei. Fiecare rezervor este dotat cu un element individual de incalzire si deci poate functiona independent, astfel incat sa ai intotdeauna la dispozitie apa calda necesara.

Flexibilitate sporita pentru integrare in orice spatiu disponibil
Avand doar 27 cm adancime si posibilitatea de a fi montat pe verticala sau pe orizontala, gama Velis Evo iti ofera o flexibilitate deosebita in gasirea locului potrivit pentru incalzitorul de apa si integrarea acestuia in spatii limitate.

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!