Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered – PlayStation Store

Deal Score+1
94.95Lei 189.90Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
94.95Lei 189.90Lei Vezi ofertă

Unul dintre cele mai apreciate jocuri din istorie, Call of Duty®: Modern Warfare a revenit, remasterizat la înaltă definiție (HD). Call of Duty® 4: Modern Warfare® a stabilit un nou standard la lansarea inițială pentru acțiune intensă, cinematografică, primind în același timp laude universale ca fiind unul dintre cele mai influente jocuri video din toate timpurile.

Retrăiește una dintre cele mai iconice campanii din istorie, pe măsură ce ești transportat pe tot globul. Te vei îmbrăca în personaje de neuitat Sgt. John „Soap” MacTavish, căpitanul John Price și multe altele, în timp ce luptați împotriva unui grup de inamici necinstiți în punctele fierbinți globale din Europa de Est și Rusia rurală, până în Orientul Mijlociu.

În plus, faceți echipă cu prietenii dvs. în modul online care a redefinit Call of Duty introducând killstreaks, XP, Prestige și multe altele în moduri multiplayer clasice personalizabile.

Caracteristici PS4 Pro – Joc dinamic 4K

Compatibil PS4 si PS5

AlexT
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!