CALVIN KLEIN OBSESSION NIGHT FOR MEN Apă de toaletă pentru bărbați 125 ml

Deal Score+1
87.40Lei 261.00Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
87.40Lei 261.00Lei Vezi ofertă

Descrierea produsului

Fă-te dus de magia unică a nopții și cedează ispitelor pe care cerul le-a presărat cu milioane de stele le ascunde. Miros apă de toaletă pentru bărbați Obsession Night marca de renume mondial Calvin Klein este concepută pentru un bărbat care nu se teme să-și dezvăluie partea pasională. Compoziția bogată și irezistibilă a parfumului este purtată pe acorduri orientale și lemnoase, care leagă cu ușurință inimile multor femei. Parfumul, destinat ocaziilor de seară, a fost prezentat în 2005.

Parfumuri lemnoase orientale

Cu primul miros veți obține o combinație de cardamom, aroma dulce de pere suculentă și aroma de pelin. Tonurile introductive se amestecă treptat cu acorduri ascunse în inimă, dominate de mosc foarte bărbătesc și senzual, piele de căprioară și note picante de nucșoară. Notele finale conectează patchouli și vetiver, iar aroma dulce de pod de vanilie proaspăt tăiată vă va încânta, de asemenea. Dă în la misterul și senzualitatea nopții, de asemenea.

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!