Carte Creierul copilului pe intelesul parintilor, Editura DPH

Deal Score+1
28.99Lei 35.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
28.99Lei 35.99Lei Vezi ofertă

Editura: DPH
Tip carte: Psihologia copilului
Brand: DPH
GTIN: 9786060480013

In primii sase ani de viata, creierul copilului are un potential pe care apoi nu-l va mai avea. Asta nu inseamna ca trebuie sa-i transformam pe copii in mici genii, pentru ca, pe langa faptul ca este ceva imposibil, un creier care se dezvolta sub presiune isi poate pierde pe parcurs o parte din esenta.

Aceasta carte este un manual practic ce rezuma cunostintele pe care neurostiinta le ofera parintilor si educatorilor, pentru ca acestia sa-i poata ajuta pe copii sa atinga o dezvoltare intelectuala si emotionala deplina.

„O carte care ne ajuta sa-i intelegem pe copiii nostri si care ofera instrumente practice pentru a ne ghida in marea provocare de a fi parinti. Informatiile au o baza stiintifica, dar sunt explicate intr-un mod placut si accesibil.”
-ISHTAR ESPEJO, directoare a fundatiei Aladina (fundatie din Spania care sprijina copiii bolnavi de cancer) si mama a doi baieti

„O carte clara, profunda si frumoasa pe care toti parintii ar trebui sa o citeasca.”
– JAVIER ORTIGOSA PEROCHENA, psihoterapeut si fondator al Institutului de Interactiune (centru de psihologie din Spania)

„O recomand 100%. Este cel mai frumos cadou pe care un parinte il poate face copiilor sai.”
– ANA AZKOITIA, psihopedagog, invatatoare si mama a doua fetite
Numar pagini: 304
Dimensiuni: 13.5 x 21 cm
Coperta: Necartonata
Autor: Álvaro Bilbao
An aparitie: 2019

Camelia Donciu
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!