CD Laura Bretan – ” World I See „

Deal Score+1
44.91Lei 49.90Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
44.91Lei 49.90Lei Vezi ofertă

Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum Românii au talent si America’s Got Talent, lanseaza albumul de debut – “World I See”!

Single-ul „Believe” deschide seria lansărilor de pe albumul „World I See”, pe care Laura Bretan îl lanseze alături de MediaPro Music & Universal Music România. O producţie internaţională, România-Belgia-Israel-Canada, piesa „Believe” este compusă de către Udo Mechels, Yannic Fonderie, Kit Hain si Laura Bretan şi îl are ca producător pe Giora Linenberg, muzicianul care a colaborat de-a lungul timpului şi cu Lara Fabian.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru bunătatea pe care mi-ați arătat-o cu toții și pentru că m-ați sprijinit până la capăt! Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viața mea chiar acum și abia aștept să vă împărtășesc acest nou album! A fost o experiență extraordinară, colaborând cu mai mulți artiști din întreaga lume și experimentând diferite stiluri de muzică, scoțând în evidență diferite laturi ale vocii mele, pe care nu le-aș fi văzut niciodată înainte, dacă nu ar fi fost acest proiect. Aș dori să mulțumesc și echipei mele, managerului meu, dl Paul Nanca, Universal Music Group, familiei mele, pentru că m-au ajutat în tot procesul. Sunt foarte recunoscătoare. Mulțumesc!”, a declarat Laura despre album.

Albumul „World I See” include piese care au consacrat-o în domeniul pop-crossover, de la DEAR FATHER (participare Eurovision), la ADAGIO de Albinoni, MIRACOLI, alaturi de tenorul italian

Alberto Urso, dar şi multe piese noi, originale, compuse chiar de tânăra artistă.

Listă piese:

1. World I See

2. Believe with The Tenors
3. Arrows
4. Breathe
5. Wide Awake
6. Dear Father
7. La Luce
8. Adagio
9. Miracoli feat. Alberto Urso

Tags:

Camelia Donciu
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!