CHEATWELL GAMES Joc OMFG!

Deal Score+1
79Lei 95Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
79Lei 95Lei Vezi ofertă

Descopera OMFG!, un joc de societate pentru adulti despre minciuni, cacealma si fapte socante!

Jocul OMFG! este tradus, adaptat si distribuit in Romania de catre Gameology / Giftology.

Jocul contine 168 cartonase OMFG! (336 de tematici), 8 x Jetoane Blufare A/C, 8 x  Jetoane Blufare B/D, Carnetel, Creion si instructiuni de joc in limba romana.

Obiectivul tau este de a acumula 30 de puncte, fie prin pacalirea jucatorilor atunci cand esti Jucator care blufeaza, fie prin depistarea pacalelii atunci cand esti Detector de bluf.

In OMFG!, veti face cu randul pentru rolul de Jucator care blufeaza, restul jucatorilor fiind Detectori de bluf.

Atunci cand devii Jucator care blufeaza, vei avea de ales intre cele 4 variante de pe cartonasele de joc:
– A (ADEVAR): O propozitie adevarata pe care o vei citi asa cum este ea.
– B (BLUF): Un inceput de propozitie pe care trebuie sa o continui, nascocind o minciuna credibila.
– C (CACEALMA): O propoziție falsa, dar care pare adevarata si pe care o vei citi asa cum este ea.
– D (DUBLU BLUF): Unul sau mai multe cuvinte cheie pe baza carora sa trebuie sa inventezi o propozitie falsa, dar fara a te inspira din cele trei variante de mai sus.

Dupa alegerea unei variante si rostirea propozitiei, reala sau inventata, Detectorii de bluf vor incerca sa ghiceasca optiunea aleasa de tine, cu ajutorul jetoanelor. In functie de raspunsurile lor, veti obtine un anumit numar de puncte.

Jucand OMFG! vei descoperi pe cartonasele de joc multe lucruri scandaloase, jenante, ciudate si tulburatoare, fie adevarate, fie false, pe baza carora va veti amuza copios in timpul jocului!

Cu cat vei reusi sa inventezi fapte care par adevarate sau sa spui o fapta reala de-a dreptul incredibila, pacalindu-ti astfel adversarii de varianta aleasa, cu atat vei acumula mai usor cele 30 de puncte. In plus, daca reusesti sa ii pacalesti printr-un Dublu Bluf, iti vei dubla numarul de puncte!

OMFG! este jocul perfect pentru petreceri sau intalniri cu prietenii si este recomandat adultilor cu mintea deschisa, cu imaginatie bogata si care pot mirosi minciunile de la mare distanta!

Alege sa joci OMFG!, unul dintre cele mai obraznice si nostime jocuri de cacealma jucate vreodata!

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!