CHOPARD CASMIR Apă de parfum pentru femei 100 ml

Deal Score+1
78.00Lei 290Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
78.00Lei 290Lei Vezi ofertă

Descrierea produsului

La fel de perfect ca atingerea cașmirului pe corpul gol este parfumul apei parfumate Casmir marca Chopard. Parfumul oriental cu aroma amețitoare și dulce a vaniliei, care este unul dintre ingredientele cheie, vă va transporta în Orientul îndepărtat. Parfumul a fost introdus pentru prima dată în 1991 și a câștigat inimile a mii de femei care iubesc parfumul ascuns într-o sticlă frumoasă.

Parfum oriental pentru femei

Descoperiți secretele parfumului, care va deveni un companion ideal pentru seară. Atrageți toată atenția asupra dvs. datorită parfumului care se deschide cu un cocktail exotic de arome. Mango dulce, piersica suculentă, bergamota proaspătă și aroma unică de nucă de cocos formează notele inițiale ale parfumului. Tonurile florale se datorează aromei delicate a lăcrămioarelor și aromei amețitoare a iasomiei. Inima florală este asociată cu aroma de chihlimbar, accente de patchouli, note dulci de vanilie și mosc, care conferă parfumului o notă senzuală și feminină. Cedează parfumului irezistibil al Orientului cu apa parfumată pentru femei Chopard Casmir.

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!