CHRISTIAN DIOR Ruj de buze Christian Dior Ultra Rouge, 777 Ultra Star, 3.2 g

Deal Score+1
199.99Lei 232.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
199.99Lei 232.99Lei Vezi ofertă

Rouge Dior Ultra Rouge este primul ruj ultrarezistent care ofera confortul unui ruj lichid*: o adevarata revolutie in istoria rujurilor. Ultra Rouge ofera o formula ultraconfortabila si culoarea unui ruj ultrapigmentat. Culorile par mai saturate, cu un efect semimat luminos si o rezistenta de 12 ore**, pentru senzorialitate si hidratare uimitoare.
* La Dior
**Test instrumental, 20 de persoane.
** Cu exceptia nuantei 000.

Mereu in avangarda, Dior le-a lansat echipelor sale de cercetatori o provocare: sa gaseasca o combinatie intre stralucirea culorilor, rezistenta indelungata si confort. Obtinut dupa indelungate cercetari si studii stiintifice aprofundate, Rouge Dior Ultra Rouge este primul* ruj compus dintr-un polimer care, impreuna cu un ulei de origine vegetala, ofera confort si hidratare impecabile, precum si o rezistenta de 12 ore**, fara senzatia de strangere sau de uscare a buzelor.
* La Dior.
**Test instrumental, 20 de persoane.
**Cu exceptia nuantei 000.

Rouge Dior Ultra Rouge este disponibil in 26 de nuante couture ultrasaturate, pentru un efect semimat luminos. Ultra Rouge se declina in patru nuante-vedeta cu personalitati puternice.
999 Ultra Dior-„Un maximum de feminitate”. Rosul prin excelenta, emblematic si in acelasi timp diferit.
770 Ultra Love-„Crede in tine, altfel nimeni nu o va face”. Un zmeuriu adorabil, usor de purtat, cu toate ca poseda un temperament puternic, care da tonul nuantelor de lemn de trandafir si de bejuri care bat in corai.
851 Ultra Shock-„Mai bine sochezi, decat sa plictisesti”. Socul unui rosu-bordo fermecator, care duce cu sine nuante intense: vin rosu, marouri profunde, taupe spre gri, violet…
777 Ultra Star-„Fiecare dintre noi este un star, nu-i asa?” Un rosu-mac vedeta si o paleta de nuante vii, care-si extrag seva din cultura pop.

Rouge Dior Ultra Rouge are o putere cromatica si o rezistenta de pana la 12 ore*. Culorile sunt ultrasaturate, datorita concentratiei ridicate de pigmenti. Ultra Rouge ofera o senzatie lejera uimitoare pe buze precum si o formula confortabila.
*Test instrumental, 20 de persoane
*Cu exceptia nuantei 000

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!