Crema antirid de noapte Elmiplant Hyaluronic, 50 ml

Deal Score+1
17.69Lei 19.49Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
17.69Lei 19.49Lei Vezi ofertă
Crema antirid de noapte Elmiplant Hyaluronic, 50 ml
Crema antirid de noapte ce actioneaza in profunzime, noaptea pielea relaxandu-se si absorbind cel mai bine ingredientele active. Se intinde usor, fara a lasa urme grase, se absoarbe rapid in piele lasand imediat senzatia de confort, iar dupa o luna de utilizare se observa reducerea lungimii ridurilor cu pana la 24% conform reazultatelor dovedite clinic.
Noua gama antirid are o formula inteligenta cu triplu sistem de acid hialuronic, ce ofera hidratare intensiva si rezultate imediate si de lunga durata.
1. Acidul hialuronic de umplere actioneaza ca agent de umplere dermica si netezeste suprafata pielii imediat dupa aplicare.
2. Acidul hialuronic de greutate moleculara mica patrunde chiar si in starturile mai profunde ale epidermei si ajuta la reducerea vizibila a liniilor fine, imbunatatind elasticitatea pielii, iar
3. Stimulatorul acidului hialuronic ajuta la stabilirea nivelului optim de acid hialuronic prin stimularea sintezei sale natural si reinoirea acestuia. Sistemul triplu ajuta pielea redandu-i elasticitatea si fermitatea in timp ce lumineaza tenul, care pare mai tanar si mai sanatos.
Gama potrivita pentru segmentul de varsta 35+

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!