Cuier hol Elda mare, pentru perete, cu 6 agatatori, stejar bardolino, 450 x 32 x 1350 mm, 2C

Deal Score+1
72.00Lei 94.00Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
72.00Lei 94.00Lei Vezi ofertă

Cuierul Elda este o piesa de mobilier utila si moderna, dedicata spatiului de intrare in locuinta: holul. Acesta este prevazut cu 6 agatatori metalici, care permit organizarea hainelor si pastrarea acestora mereu la indemana. Datorita designului deschis, aveti acces rapid si usor catre articolele si accesoriile vestimentare.

Acest cuier pentru hol este realizat din PAL melaminat cu finisaj stejar bardolino, o nuanta care creeaza un ambient cald, primitor si elegant in hol, fiind recomandat mai ales pentru incaperile de dimensiuni reduse, intrucat confera impresia unui aspect aerisit.

Montarea suspendata, pe perete, permite pozitionarea in orice spatiu care va este mai util si imbinarea cu alte piese de mobilier in partea inferioara.

Dimensiunile reduse permit incadrarea chiar si in spatii mici: 45 cm latime, 135 cm inaltime si 3.2 cm adancime. Cuierul mare Elda este construit din 3 placi verticale si doua placi orizontale, conferind un aspect atractiv.

Camelia Donciu
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!