Cum să cumperi jocuri mai ieftin online

aprilie 10, 2023

Economisește bani și bucură-te de jocurile tale preferate: Ghidul complet pentru a găsi cele mai bune oferte și reduceri la jocuri online.

În era digitală în care trăim, jocurile video sunt una dintre cele mai populare forme de divertisment. Însă, cum prețurile pentru jocuri pot fi destul de ridicate, mulți jucători caută modalități de a le achiziționa mai ieftin. Din fericire, există o varietate de opțiuni disponibile pe internet, care îți permit să găsești cele mai bune oferte și să economisești bani la cumpărarea jocurilor tale preferate. În acest articol, vom explora diferitele modalități de a cumpăra jocuri online mai ieftin și vom oferi sfaturi și trucuri utile pentru a face achiziții inteligente. De la platforme de vânzare la reduceri și abonamente, acest ghid îți va arăta cum să cumperi jocurile dorite la prețuri mai accesibile.

Ce vei găsi in acest ghid:

Ce opțiuni ai pentru jocuri gratuite

Există o varietate de opțiuni disponibile pentru a găsi jocuri gratuite online. Iată câteva modalități de a începe căutarea jocurilor gratuite:

 1. Platforme de distribuție digitală de jocuri precum Steam sau Epic Games Store, care oferă jocuri gratuite săptămânal sau lunar.
 2. Jocuri browser, disponibile online și gratuite, cum ar fi jocurile de pe Kongregate, Armor Games sau Newgrounds.
 3. Jocuri gratuite pe mobil, disponibile pentru descărcare în magazinul tău de aplicații, cum ar fi Fortnite, Pokemon Go sau Among Us.
 4. Site-uri web specializate în jocuri gratuite, cum ar fi itch.io sau GameJolt, unde poți găsi jocuri dezvoltate de creatori independenți.
 5. Jocuri disponibile prin servicii de abonament, cum ar fi Amazon Prime Gaming, care oferă jocuri gratuite ca parte din beneficiile sale.

Cu toate acestea, este important să fii atent la sursele de unde descarci jocurile și să verifici autenticitatea lor pentru a te asigura că sunt sigure și fără viruși sau malware. În plus, poți căuta pe forumuri sau comunități online dedicate jocurilor pentru a afla mai multe despre cele mai noi jocuri gratuite disponibile.

Jocuri mereu gratuite:

Există o varietate de jocuri populare care sunt mereu gratuite și disponibile pentru descărcare online. Iată câteva exemple:

 1. League of Legends – un joc multiplayer online de bătălie pe arena care este gratuit și disponibil pentru descărcare prin clientul lor.
 2. Dota 2 – un alt joc multiplayer online de bătălie pe arena, disponibil gratuit pe Steam.
 3. Fortnite – un joc battle royale foarte popular, disponibil gratuit pe PC, console și dispozitive mobile.
 4. Apex Legends – un alt joc battle royale, disponibil gratuit pe PC, console și dispozitive mobile.
 5. Warframe – un joc de acțiune și aventură în spațiu, disponibil gratuit pe Steam.
 6. Team Fortress 2 – un joc multiplayer first-person shooter, disponibil gratuit pe Steam.
 7. Path of Exile – un joc RPG de acțiune, disponibil gratuit pe Steam.
 8. Destiny 2 – un joc de acțiune și aventură științifico-fantastic, disponibil gratuit pe Steam.

Este important să rețineți că, în unele cazuri, jocurile gratuite pot avea achiziții în aplicație sau pot oferi pachete premium sau expansiuni la prețuri. Cu toate acestea, aceste jocuri oferă o mulțime de conținut gratuit, care poate fi distractiv și interesant pentru jucători.

Jocuri in format digital vs format fizic

De obicei, jocurile în format digital sunt mai ieftine decât cele în format fizic. Există câteva motive pentru acest lucru:

 1. Costurile de producție și distribuție: Jocurile în format fizic necesită producția de discuri, manuale și cutii, precum și costuri suplimentare pentru depozitare, transport și distribuție. În timp ce jocurile digitale necesită doar stocare și distribuție online, reducând astfel costurile.
 2. Reducerea costurilor intermediare: Jocurile în format fizic necesită un furnizor intermediar, cum ar fi un magazin fizic sau un retailer online, care poate adăuga costuri suplimentare de vânzare. În cazul jocurilor digitale, furnizorii intermediari sunt mai puțini, reducând astfel costurile.
 3. Promoții și oferte: Furnizorii de jocuri digitale oferă adesea promoții și reduceri, precum și sezoane de vânzare, cum ar fi Black Friday sau Cyber Monday, ceea ce face ca jocurile digitale să fie și mai ieftine.

Cu toate acestea, există și cazuri în care jocurile fizice pot fi mai ieftine decât cele digitale, în special atunci când sunt la reducere sau în cazul edițiilor limitate care conțin elemente suplimentare, cum ar fi figurine sau artbook-uri. De asemenea, este important să luați în considerare preferințele personale și necesitățile dvs. de stocare și colecționare atunci când decideți ce format de joc să cumpărați.

Unde poți cumpăra online jocuri ieftine

Există o mulțime de opțiuni disponibile online pentru a cumpăra jocuri la prețuri mai accesibile. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni:

 1. Platforme de distribuție digitală de jocuri, cum ar fi Steam, GOG, Epic Games Store sau Origin, care oferă adesea reduceri semnificative și promoții.
 2. Magazine online specializate în vânzarea de jocuri, cum ar fi Green Man Gaming, Humble Bundle sau Fanatical, care oferă jocuri la prețuri reduse sau chiar pachete de jocuri la prețuri avantajoase.
 3. Magazine generale online, cum ar fi Amazon, care oferă jocuri la prețuri mai mici decât prețurile de retail.
 4. Site-uri de vânzare a cheilor pentru jocuri, cum ar fi CDkeys sau Kinguin, care oferă chei de joc la prețuri reduse.
 5. Servicii de abonament, cum ar fi Xbox Game Pass sau PlayStation Now, care oferă acces la o bibliotecă vastă de jocuri pentru o taxă lunară.

Este important să fii atent la autenticitatea vânzătorului și la eventualele restricții de regiune sau alte condiții pentru achiziționarea jocurilor. Cu toate acestea, cu un pic de cercetare și atenție, poți găsi oferte incredibile pentru jocurile tale preferate online.

Folosirea VPN-urilor pentru a obține jocuri mai ieftine

VPN-ul (Virtual Private Network) este un serviciu care vă permite să vă conectați la internet prin intermediul unui server securizat și criptat. Acesta creează o conexiune virtuală între dispozitivul dvs. și serverul VPN, permițându-vă să accesați internetul într-un mod mai privat și sigur.

Pe lângă faptul că vă oferă mai multă confidențialitate și securitate, utilizarea unui VPN poate fi utilă și atunci când încercați să accesați conținut care poate fi blocat în anumite țări sau regiuni. Acest lucru se datorează faptului că puteți selecta servere VPN din întreaga lume, ceea ce vă permite să accesați internetul ca și cum ați fi într-o altă țară.

Unele magazine online pot afișa prețuri diferite pentru aceeași jocuri, în funcție de țara sau regiunea în care vă aflați. Utilizarea unui VPN vă poate ajuta să accesați prețurile mai mici ale jocurilor disponibile în alte țări sau regiuni.

În timp ce aceasta poate părea o modalitate atractivă de a economisi bani, este important să știți că utilizarea unui VPN poate încălca termenii și condițiile magazinelor online și poate fi considerată ilegală. De asemenea, este posibil ca magazinul online să blocheze contul dvs. sau să anuleze achiziția dacă detectează că utilizați un VPN.

În plus, trebuie să aveți grijă la alegerea serviciului VPN pe care îl utilizați, deoarece nu toate VPN-urile sunt sigure și fiabile. Asigurați-vă că utilizați un VPN de încredere, cu o politică clară de confidențialitate și securitate și care nu va colecta sau stoca datele dvs. personale.

Oferte postate pe SmartDealz.ro

SmartDealz.ro poate fi o resursă excelentă pentru a găsi jocuri ieftine. Site-ul are o gamă largă de oferte la jocuri, organizate în categorii, astfel încât să fie ușor de navigat și de găsit exact ceea ce căutați. Printre categoriile de jocuri oferite se numără jocuri pentru PC, console și jocuri mobile. În plus, site-ul oferă și informații despre prețul original al jocului, precum și despre reducerea actuală, astfel încât să puteți vedea exact cât economisiți la fiecare achiziție. De asemenea, site-ul oferă și informații despre perioada de valabilitate a ofertelor, astfel încât să puteți fi sigur că achiziționați jocurile la prețurile reduse în timp util. În general, SmartDealz.ro este o resursă excelentă pentru a găsi jocuri ieftine și pentru a economisi bani la achiziții.

Postarea ofertelor la jocuri pe care le găsiți pe diverse magazine online sau fizice poate fi o modalitate excelentă de a ajuta alți jucători să găsească jocuri la prețuri avantajoase și de a crea o comunitate mai solidă. Prin împărtășirea acestor oferte, veți ajuta alți jucători să economisească bani și să își extindă colecția de jocuri. De asemenea, veți putea primi și recomandări de la alți jucători, ceea ce poate duce la descoperirea unor jocuri noi și interesante. În plus, postarea ofertelor la jocuri poate fi o modalitate de a vă construi reputația și de a vă îmbunătăți abilitățile de comunicare și colaborare în cadrul comunității de jucători. În general, postarea ofertelor la jocuri poate aduce o serie de avantaje și beneficii, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru întreaga comunitate de jucători.

Admin
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!