Depozitul

Deal Score+1
5.00 Lei 39.84 Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
5.00 Lei 39.84 Lei Vezi ofertă

„Depozitul” (titlu original: „The Warehouse”) este un roman distopic scris de Rob Hart, publicat in 2019. Cartea prezinta o lume futurista in care un gigant al comertului electronic numit Cloud a preluat controlul economiei globale, punand capat independentelor economice ale tarilor.

Romanul urmareste povestea a trei personaje principale: Zinnia, un spargator de securitate care se infiltreaza in Cloud pentru a descoperi secretele companiei; Gibson, un veteran de razboi care a pierdut totul in timpul conflictelor si acum lucreaza in Cloud pentru a-si mentine traiul; si Paxton, un angajat al Cloud care se confrunta cu probleme morale in ceea ce priveste activitatile companiei.

In lumea descrisa de Hart, Cloud a creat un sistem de depozite gigantice numite „depots” in care produsele sunt stocate si ambalate de catre angajati umani sau roboti si apoi livrate catre clienti. Acest sistem pare sa ofere comoditate si eficienta, dar exista o latura intunecata a acestui model de afaceri, care este dezvaluita pe parcursul romanului.

Pe langa povestea de actiune, „Depozitul” exploreaza teme precum supravegherea, puterea corporatiilor, automatizarea si umanitatea in era tehnologiei avansate.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!