DR. TIM CANTOPHER Cum sa facem fata persoanelor toxice. Cele mai bune strategii recomandate de psihologi pentru gestionarea relatiei cu cei care ne secatuiesc de energie – Dr. Tim Cantopher

Deal Score+1
23.32Lei 29.90Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
23.32Lei 29.90Lei Vezi ofertă
DESCRIERE

Oamenii care tind sa-i puna pe ceilalti pe primul plan sunt deseori inconjurati de persoane toxice.
Unele dintre acestea sunt atat de obositoare, incat realmente te pot imbolnavi. Profitorii, agresorii, lenesii, vampirii energetici, manipulatorii, laudarosii, narcisistii, psihopatii, dependentii si multi altii – toti iti pun sanatatea si starea de bine in pericol daca nu iei masuri. Nu trebuie sa crezi ca majoritatea oamenilor sunt rai sau ca totul se petrece din vina ta. Poate ai impresia ca ceilalti se poarta urat cu tine pentru ca nu esti suficient de bun. Iar atunci te straduiesti si mai mult sa le faci tuturor pe plac. Gresit! Ce trebuie sa faci este sa privesti dincolo de persoanele toxice care te inconjoara. Pentru a reusi, trebuie sa afli ce vrei cu adevarat si sa intelegi comportamentul oamenilor. Castiga libertatea de a face singur alegeri si de a-ti trai viata!

– Tipuri de persoane toxice si cum le identifici
– Persoane periculoase: agresori, sadici si psihopati
– Cum sa intelegi de ce unele persoane se comporta astfel
– Familii toxice, medii toxice
– Cum te poti apara
– Alege-ti prietenii cu atentie

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!