Educatia la centenar – Laurentiu Soitu, Steliana Toma, Ioan Neacsu

Deal Score+1
7.79 Lei 20.25 Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
7.79 Lei 20.25 Lei Vezi ofertă

„Educația la centenar” este o carte scrisă de autorii români Laurentiu Soitu, Steliana Toma și Ioan Neacsu și publicată în 2018. Cartea abordează subiectul educației și al reformei educaționale din România într-un context european și global, analizând provocările și oportunitățile actuale și viitoare ale educației în țara noastră. Autorii oferă o perspectivă amplă și critică asupra sistemului educațional actual, evidențiind problemele și neajunsurile acestuia și propunând soluții și sugestii pentru îmbunătățirea acestuia.

Cartea abordează subiecte importante precum formarea și dezvoltarea competențelor cheie, integrarea tehnologiei în procesul de învățare, profesionalizarea și formarea continuă a cadrelor didactice, egalitatea de șanse în educație și multe altele. În plus, autorii oferă și exemple concrete și bune practici din alte țări care pot fi adaptate și implementate în contextul românesc.

În concluzie, „Educația la centenar” este o carte utilă și interesantă pentru toți cei interesați de educație și de evoluția acesteia în România și în lume.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!