Expired

Endgame. Jocul final: Regulile jocului de JAMES FREY, NILS JOHNSON-SHELTON – Editie printata

Deal Score+3
9.99Lei 49Lei Vezi ofertă
Deal Score+3
9.99Lei 49Lei Vezi ofertă

9.99 Cartea + 1.99 Cost procesare + 5.99 ridicare personala (sau 15.99 livrare)

Au ramas in viata cei puternici .

Mai trebuie gasita o singura cheie.

Incheierea exploziva a trilogiei ENDGAME.

Au fost descoperite doua chei. Au ramas in viata doar cei mai puternici Jucatori. Mai trebuie gasita o singura cheie pentru a castiga Jocul Final si pentru a salva lumea.

Citeste cartea.

Gaseste indiciile.

Descifreaza enigma.

Exista un singur castigator.

Jocul Final e real.

Jocul Final a inceput.

Pentru Sarah, Jago, Aisling, Maccabee, Shari, An si Hilal, Jocul Final a ajuns in ultima etapa. Cheia Pamantului si Cheia Cerului au fost deja gasite, mai trebuie descoperita o singura cheie: Cheia Soarelui. Jucatorul care o va gasi isi va salva semintia, iar ceilalti vor pieri odata cu restul lumii.

Numai unul poate castiga.

Bengalul de Vest, India

Maccabee Joaca pentru a castiga. Are Cheia Pamantului si Cheia Cerului si e hotarat sa gaseasca Cheia Soarelui. Dar in Jocul Final soarta oricui se poate schimba intr-o clipita. Maccabee trebuie sa Joace cu grija. Trebuie sa-si pazeasca spatele.

Calcutta, India

An Liu Joaca pentru moarte. Scopul lui: sa opreasca Jocul Final si sa distruga lumea.

Sikkim, India

Aisling nu mai este o Jucatoare in Jocul Final – acum Joaca pentru viata. Misiunea lui Aisling, Sarah, Jago, Shari si Hilal este sa opreasca Jocul Final. Cheia Soarelui nu trebuie gasita. Oricare ar fi scopul pentru care Joaca, toti Jucatorii au un lucru in comun: sunt gata sa moara pentru a-si indeplini misiunea. Toti vor sa incheie Jocul, dar fiecare in termenii sai.

James Frey s-a nascut in Cleveland. Toate cartile lui – O mie de farame, Prietenul meu Leonard, Dimineata insorita si Testamentul Final al Sfintei Biblii – au fost bestselleruri internationale.

Nils Johnson-Shelton este coautorul succesului editorial Niciun inger. Chinuitoarea mea calatorie incognito in Cercul Secret al Ingerilor Iadului. Este

si autorul seriei pentru adolescenti Cronici din lumea de dincolo, publicata de Full Fathom Five.

Endgame este un fenomen mondial, primul proiect interactiv carte-joc, aparut in 30 de tari. Cu aplicatia mobila creata de Niantic Labs de la Google poti sa joci in viata reala o versiune a Jocului Final, fiind liber sa alegi o semintie si sa lupti cu ceilalti.

AlexT
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!