Espressor automat KRUPS Evidence EA890810, 2.5l, 1450W, 15 bar, negru

Deal Score+1
1664.96Lei 3699.90Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
1664.96Lei 3699.90Lei Vezi ofertă

Design modern

Rezultatele exceptionale se completeaza perfect cu designul modern si elegant, cu otel lustruit, ce se potriveste perfect in orice bucatarie.

Adauga mai mai mult espresso pentru un plus de aroma

Imbunatateste-ti bautura preferata cu un plus de espresso pentru a obtine mai multa energie si aroma direct in ceasca ta sau foloseste setarea pentru cafea neagra pentru un espresso puternic si robust.

Setari intuitive

Produsul este prevazut cu o interfata de utilizare intuitiva OLED, cu functie tactila, pentru a obtine rapid si usor rezultatele perfecte. Astfel, tu detii controlul la fiecare pas din procesul de obtinere al bauturii preferate.

Usor de folosit si design exceptional

Designul complet nou al espressorului automat Krups imbunatateste experienta de preparare si servire a cafelei. Practic rezervorul pentru apa de 2.3 l si recipientul pentru 260 g de boabe de cafea se completeaza perfect cu dimensiunile optime, ergonomice si confortabile ale espressorului automat usor de folosit.

Tehnologie avansata pentru o cafea perfecta

Sistemul Krups Quattro Force optimizeaza fiecare etapa in procesul de obţinere a unui espresso de la boaba de cafea pana in ceasca: o rasnire cu 20% mai rapida*, presare perfecta, sistem de extractie avansat al cafelei si golire automata a sistemului dupa fiecare utilizare pentru performante de durata.

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!