Evermore

Deal Score+1
5.00 Lei 41.17 Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
5.00 Lei 41.17 Lei Vezi ofertă

„Evermore” este continuarea romanului „Everless” scris de Sara Holland si publicat in 2018. Cartea este tot un roman fantasy young adult si urmareste povestea lui Jules Ember, o tanara care locuieste intr-un regat numit Sempera, in care timpul poate fi transformat in metal si folosit ca moneda.

In „Evermore”, Jules incearca sa-si salveze tatal, care este grav bolnav si are nevoie de o cantitate mare de timp-metal pentru a se vindeca. Pentru a obtine aceasta suma, Jules trebuie sa intre intr-o lume periculoasa a nobililor si sa participe la un joc periculos numit „Lore”. Acest joc consta in a ghici adevarul despre anumite evenimente istorice, iar castigatorul primeste o cantitate mare de timp-metal ca premiu.

Pe parcursul jocului, Jules descopera secretele ascunse ale regatului Sempera si ale trecutului ei, care ii pun viata in pericol. De asemenea, ea trebuie sa se confrunte cu sentimentele sale pentru Roan, fiul cel mai mic al reginei, si pentru Liam, fratele ei adoptiv.

In general, „Evermore” exploreaza teme precum coruptia politica, iubirea si loialitatea, sacrificiul si puterea de a-ti controla propriul destin.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!