Forta civica a femeilor – Andreea Paul

Deal Score0
7.79 Lei 22.33 Lei Vezi ofertă
Deal Score0
7.79 Lei 22.33 Lei Vezi ofertă

„Forta civica a femeilor” este o carte scrisă de Andreea Paul, publicată în 2015. Cartea explorează rolul femeilor în politica și societatea românească, prezentând exemple de femei care au reușit să-și depășească limitele impuse de societate și să își construiască o carieră în politică sau în afaceri.

Autorul analizează de asemenea prejudecățile și discriminarea de gen cu care se confruntă femeile în societatea românească, precum și impactul lor asupra vieții și carierei lor. Cartea explorează, de asemenea, evoluția drepturilor femeilor în România, de la perioada comunistă până în prezent, și prezintă provocările și oportunitățile cu care se confruntă femeile în lupta lor pentru egalitatea de gen.

„Forta civica a femeilor” este o carte informativă și inspirațională, care încurajează femeile să își urmeze visurile și să se implice mai mult în viața politică și civică a țării lor. Cartea a fost bine primită de public și de critici, fiind considerată o lectură importantă pentru toți cei interesați de drepturile și rolul femeilor în societate.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!