Husa iPhone X / XS, Qialino Limousine, din piele naturala perforata, tip back cover, culoare Maro coffee

Deal Score+1
199Lei 236.81Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
199Lei 236.81Lei Vezi ofertă

Qialino confectioneaza huse de inalta calitate, din piele naturala de vitel sau primul strat de piele de bovina matura. Acest prim strat de piele este partea cea mai valoroasa din punct de vedere calitativ. La confectionarea huselor Qialino se foloseste pielea in stare bruta, neprelucrata, piele ce are un miros intens de piele naturala sau piele usor prelucrata pentru a primi anumite tipuri de texturi, mirosul fiind mai putin intens.

 

Husele Qialino se remarca in mod deosebit prin atentia la detalii! Fiecare produs beneficiaza de o verificare atenta inainte de lansarea sa pe piata de catre producator.

 

 

Decupajele sunt foarte precis taiate cu ajutorul calculatoarelor pentru ca totul sa functioneze perfect.

 

Husa „Qialino Limousine Pattern pentru iPhone X” este confectionata din piele naturala, aceasta fiind usor prelucrata pentru a elimina eventualele imperfectiuni si a capata o textura omogena si un anumit model. Aceasta nu isi va schimba foarte mult aspectul in timp, iar mirosul de piele naturala nu este atat de intens. Rezistenta in timp nu este afectata in urma prelucrarii.

 

La interior husa este captusita cu microfibra moale, iar pielea este intoarsa inclusiv pe interiorul muchiilor.

 

 

 

INSTRUCTIUNI INTRETINERE PIELE NATURALA

– pentru curatare si intretinere se vor folosi produse speciale destinate pielii naturale

– a nu se spala sau uda

– a se evita expunerea la temperaturi inalte, ploaie, lovituri, frecari, contactul cu acizi sau solutii alcaline

 

CARACTERISTICI

– Perforatiile in piele amintesc de interiorul unei masini de lux, de unde si numele modelului: Qialino Limousine. Aceste perforatii in piele dau husei un aspect luxos, distinctiv, care va atrage atentia prin frumusetea sa.

– Husa este ultra usoara si ultra slim. Camera este protejata de zgarieturi prin decupajul care vine 0.2cm peste ea

– Aspectul pielii este destul de mat si nu retine amprente

 

– Husa este usor flexibila si foarte usoara

– Decupaje perfecte pentru difuzor, camera foto, casca si microfon, aceasta husa este gandita pentru a fi cat mai usor de utilizat pastrand in acelasi timp functia principala pe care o are: protejarea telefonului

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!