In cautarea visurilor

Deal Score0
7.80 Lei 24.88 Lei Vezi ofertă
Deal Score0
7.80 Lei 24.88 Lei Vezi ofertă

„In cautarea visurilor” este o carte scrisă de Dr. Dragoș Brătășanu, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri și traineri din România în domeniul dezvoltării personale. Cartea prezintă o abordare practică și eficientă a realizării obiectivelor personale și profesionale, bazată pe experiența autorului și pe tehnici și instrumente moderne de coaching.

Cartea „In cautarea visurilor” este împărțită în trei părți. Prima parte se concentrează pe stabilirea obiectivelor personale și profesionale, prezentând diverse tehnici și strategii de definire și prioritizare a acestora. Partea a doua se concentrează pe identificarea și depășirea obstacolelor și fricilor care ne pot împiedica să ne atingem obiectivele, prezentând diverse tehnici și exerciții pentru a ne depăși limitele și pentru a ne dezvolta în mod constant.

Partea a treia a cărții se concentrează pe punerea în aplicare a planurilor și obiectivelor stabilite, oferind sfaturi și recomandări pentru a rămâne motivați și pentru a gestiona provocările și situațiile dificile pe parcursul procesului de realizare a obiectivelor.

În concluzie, „In cautarea visurilor” este o carte utilă și inspirațională pentru toți cei care doresc să-și atingă obiectivele personale și profesionale și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!