Jeux… en scène!

Deal Score+1
35.00 Lei 91.45 Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
35.00 Lei 91.45 Lei Vezi ofertă

„Jeux… en scène!” este o carte de limba franceză destinată studenților care doresc să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba franceză prin intermediul jocurilor de rol și al improvizațiilor.

Cartea conține o serie de scenarii de jocuri de rol, care implică diferite situații și contexte, cum ar fi cumpărături, interacțiuni în restaurante, la hotel, la medic și multe altele. Scenariile sunt concepute pentru a fi jucate în grupuri mici și oferă oportunitatea studenților de a practica vocabularul și gramatica franceză într-un mod distractiv și interactiv.

Pe lângă scenariile de jocuri de rol, cartea oferă și o serie de exerciții și sugestii de improvizație, care încurajează studenții să își dezvolte creativitatea și să își îmbunătățească abilitățile de comunicare prin intermediul limbii franceze.

Cartea „Jeux… en scène!” este structurată astfel încât să permită o abordare progresivă și adaptată nivelului de cunoaștere al fiecărui student. De asemenea, ea oferă oportunitatea studenților de a experimenta și a dezvolta încrederea în sine în utilizarea limbii franceze.

În concluzie, „Jeux… en scène!” este o carte utilă și distractivă pentru studenții care doresc să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba franceză prin intermediul jocurilor de rol și al improvizațiilor.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!