Jocuri & Educative Joc: Cel/cea mai…

Deal Score+1
53.91Lei 59.90Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
53.91Lei 59.90Lei Vezi ofertă

Jocul ofera o buna oportunitate de cunoastere a celorlalti, de a descoperi lucruri interesante despre tine si despre altii si de a-ti aduce aminte de cele mai importante momente din viata ta.

Nu in ultimul rand, ofera un bun prilej pentru a porni o discutie antrenanta pe un subiect sau altul, pornind de la oricare dintre cartonase sau de la ce povesteste una/unul dintre voi.

Sa va bucurati de aceasta experienta!

Care era cea mai mare dorinta a ta in copilarie?

Care este cel mai frumos lucru pe care l-a spus cineva despre tine?

Care a fost cel mai greu moment al vietii tale?

Jucand acest joc in familie (daca aveti copii adolescenti) sau cu prietenii veti avea ocazia sa va aduceti aminte de unele dintre cele mai importante momente din viata voastra.

Fiecare cartonas face referire la o astfel de amintire. poate fl vorba de un moment vesel sau trist, intens sau romantic, placut sau mai degraba rusinos.

Important este ca persoana respectiva sa povesteasca celorlalti amintirea respectiva.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului. Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de a inmana jucaria copilului.

Producator: The Funny Brand

Contine: 80 cartonase
Dimensiune: 160 x 115 mm
Varsta recomandata: +7 ani

Camelia Donciu
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!