Laptop Lenovo ThinkPad T530 cu procesor Intel® Core™ i5-3320M 2.60GHz, Memorie 8GB, 500GB, Dvd-rw, Webcam, Display 15.6 inchi

Deal Score+1
1799.01Lei 2290.00Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
1799.01Lei 2290.00Lei Vezi ofertă

Descriere

 

Intel ® Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

 

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel ® Core ™ de generatia a 3-a si a 4-a, i5 si i7.

 

 

Tastatura precisa

 

Noua tastatura de precizie de tip insula cu aspect ergonomic imbunatatit este cea mai buna tastatura ThinkPad de pana acum.

 

 

Grafica avansata

 

Va veti bucura de imagini cu un nivel de detaliu bogat alaturi de placa video integrata intel HD

 

 

Transfer de date rapid

 

Transferati datele intre T530 si alte dispozitive rapid, cu USB 3.0 find pana la de 10 ori mai rapid decat tehnologiile USB anterioare.

 

 

 

 

 

Camera HD de 720p si microfoane dual array

 

Capacitatile video si audio cu claritate inalta, tehnologiile de recunoastere faciala si pentru suprimarea zgomotului tastaturii va vor ajuta in conferintele web sau in chat ca si cand v-ati afla la fata locului.

 

 

Ecran HD de 15,6”

 

Afisajul HD livreaza imagini luminoase si clare si o raza extinsa de vizualizare. Tehnologia pentru protectia ochilor (anti-reflexii) face ca ecranul modelului T530 sa fie confortabil de privit pe termen lung.

 

 

Boxe Dolby® cu Advanced Audio™ v2

 

Beneficiati de o experienta coplesitoare cu sunet surround, indiferent ca ascultati o prezentare sau va relaxati la un film.

 

 

Testat MIL-SPEC

 

Modelul T530 indeplineste trei teste de specificatii militare in raport cu conditii extreme de mediu, inclusiv de temperatura, presiune, praf, umiditate si teste de vibratie. Standardele premium de durabilitate si Active Protection System™ ofera un aparat solid ca piatra.

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!