Le français par les mots croisés. Photocopiables, volume 1

Deal Score+1
35.00 Lei 95.10 Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
35.00 Lei 95.10 Lei Vezi ofertă

„Le français par les mots croisés. Photocopiables, volume 1” este o carte de exercitii in limba franceza, conceputa pentru a ajuta la imbunatatirea abilitatilor de vocabular si gramatica ale cititorilor prin intermediul jocurilor de cuvinte. Aceasta este prima carte dintr-o serie de volume photocopiables, care sunt destinate pentru a fi utilizate de catre profesorii de limba franceza in timpul orelor de clasa sau pentru auto-didacti.

Cartea contine o varietate de puzzle-uri de tipul „mots croisés” (cuvinte incrucisate), „mots mélés” (cuvinte ascunse), „mots cachés” (cuvinte ascunse intr-un labirint), „anagrammes” (anagrame), si „mots fléchés” (cuvinte sageata), concepute pentru a testa si dezvolta abilitatile de limba franceza ale cititorilor. Exercitiile sunt organizate pe diferite nivele de dificultate, de la incepator la avansat, astfel incat sa poata fi utilizate de catre cititori de orice nivel de cunostinte de limba franceza.

Cartea se concentreaza in principal pe teme precum alimente, animale, corpul uman, casa, calatorii, familia, hobby-uri, sport, timp si transport. Exercitiile au fost concepute pentru a fi distractive si interactive, pentru a ajuta cititorii sa invete si sa isi imbunatateasca abilitatile de limba franceza in mod placut.

In general, „Le français par les mots croisés. Photocopiables, volume 1” este o resursa valoroasa pentru profesorii de limba franceza, precum si pentru cei care invata limba franceza prin intermediul jocurilor si activitatilor interactive.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!