Le français par les mots croisés. Photocopiables, volume 2

Deal Score+1
35.00 Lei 95.10 Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
35.00 Lei 95.10 Lei Vezi ofertă

„Le français par les mots croisés. Photocopiables, volume 2” este o carte de exercitii in limba franceza, care foloseste metoda jocurilor de cuvinte pentru a imbunatati abilitatile de vocabular si gramatica ale cititorilor. Aceasta este a doua carte dintr-o serie de volume photocopiables, concepute pentru a fi utilizate de profesorii de limba franceza in timpul orelor de clasa sau pentru auto-didacti.

Cartea contine o varietate de puzzle-uri de tipul „mots croisés” (cuvinte incrucisate), „mots mélés” (cuvinte ascunse), „mots cachés” (cuvinte ascunse intr-un labirint), „anagrammes” (anagrame), si „mots fléchés” (cuvinte sageata), concepute pentru a testa si dezvolta abilitatile de limba franceza ale cititorilor. Exercitiile sunt organizate pe diferite nivele de dificultate, de la incepator la avansat, astfel incat sa poata fi utilizate de cititori de orice nivel de cunostinte de limba franceza.

In general, cartea este conceputa pentru a fi un mod distractiv si interactiv de a invata si de a imbunatati abilitatile de limba franceza. Este o resursa valoroasa pentru profesorii de limba franceza, precum si pentru cei care invata limba franceza prin intermediul jocurilor si activitatilor interactive.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!