LEGO Star Wars – Tantive IV 75244 + Eroi in pijama – Amuleta Bufnita cu lumini si sunete

Deal Score+1
899.99Lei 999.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
899.99Lei 999.99Lei Vezi ofertă

LEGO Star Wars   – Tantive IV 75244

Intra in posesia unui emblematic spargator de blocada – Tantive IV!

Construieste, joaca si expune o nava stelara legendara Star Wars! Aceasta interpretare LEGO Star Wars 75244 pentru Tantive IV, scapand de un Imperial Star Destroyer in momentele de inceput ale Star Wars: O noua speranta recreeaza fidel toate detaliile distinctive ale crucisatorului Rebelilor, inclusiv carena alungita, navetele de salvare detasabile, turelele de tunuri ce se ridica, o cala pentru incarcaturi si 11 motoare masive la spate. Scoate blindajul acestui fantastic vehicul LEGO Star Wars pentru a dezvalui carlinga detaliata pentru 2 minifigurine, spatiul de conferinte cu masa, rastelul de arme si consola de comanda cu 2 locuri. De asemenea, antena de radar are si rol de maner convenabil pentru transport, facand-o perfecta pentru a zbura prin camera. La terminarea misiunii, aceasta uimitoare jucarie construibila pentru copii devine de asemenea o piesa centrala pentru orice colectie LEGO Star Wars. Setul include si 5 minifigurine, si o figurina droid R2-D2 LEGO.

Nava stelara emblematica si detaliata!
Acest model cu un multe piese detaliate, dotari si functii, este excelent pentru constructorii si colectionarii de toate varstele.
Navete de salvare!
2 navete de salvare cu loc pentru minifigurina inauntru
Lansatoare si turele!
Setul include turele rotitoare/inaltatoare cu lansatoare de piroane si 2 lansatoare cu arc dedesubt, care asigura o joaca excelenta.
Maner de transport!
Antena de radar este si maner de transport pentru a usura joaca.
Minifigurine incluse!
Include 5 minifigurine: Bail Organa, Printesa Leia, Capitanul Antilles, C-3PO si un Soldat al flotei Rebele, plus R2-D2, 4 arme si binoclu electric.

Fii mai rapid decat Imperiul cu Bail Organa, Printesa Leia si ceilalti Rebeli in Tantive IV! Incarca toata cala, verifica turelele tunurilor si plaseaza minifigurinele inauntru. Porneste motoarele, apuca maneta si avanta-te spre cer! Planuieste urmatoarea misiune indrazneata din sala de conferinte iar daca dai de necaz sari in naveta de salvare si lanseaza-te spre un loc sigur. Tantive IV este o nava stelara puternica Star Wars fara egal!

  • Include 5 minifigurine LEGO Star Wars: Bail Organa, Printesa Leia, Capitanul Antilles, C-3PO si un Soldat al flotei Rebele, plus o figurina droid R2-D2 LEGO.
  • Jucaria de constructie Tantive IV LEGO Star Wars are un radar avand si rol de maner de transport, 2 navete de salvare detasabile cu loc pentru minifigurina in interior, cala pentru incarcaturi cu deschidere si cutie de marfa detasabila, carlinga cu deschidere pentru 2 minifigurine, turele rotitoare ce se ridica pe partea de sus, si 2 lansatoare cu arc dedesubt. Carena de sus se detaseaza pentru a dezvalui interiorul detaliat, care include o masa de conferinte, rastel de arme si o consola de comanda cu 2 locuri pentru minifigurine.
  • Armele includ un pistol cu explozor si 3 explozoare.
  • Include de asemenea un binoclu electric.
  • Minifigurina Capitan Antilles este o versiune actualizata din 2009, iar fusta Printesei Leia si Bail Organa sunt noi din aprilie 2019.
  • Acest set de jucarii de constructie deosebit de detaliat include peste 1.750 de piese.
  • Recreeaza momente uimitoare din scena de inceput Star Wars: O noua speranta, sau interpreteaza-ti propriile aventuri palpitante!
  • Nava stelara LEGO Star Wars masoara peste 14 cm in inaltime, 62 cm in lungime si 19 cm in latime.
Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!