Expired

LEWIS DARTNELL Origini.

Deal Score+1
24.45Lei 49.90Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
24.45Lei 49.90Lei Vezi ofertă
DESCRIERE

Cartea Origini. Cum a modelat Pamantul istoria omenirii este scrisa de Lewis Dartnell si a aparut la editura Litera .

ORIGINI este comparabila cu cartea SAPIENS a lui Yuval Noah Harari. O piesa cutremuratoare din Marea Istorie! – Sunday Times Carte vanduta in 23 de tari.

Descriere carte ORIGINI:

Vreau sa explorez modul in care am fost creati de Pamant. Fiecare dintre noi este facut la propriu din Pamant, ca toate formele de viata de pe planeta.

Apa din corpul nostru s-a revarsat odinioara in Nil, s-a transformat in ploaie musonica si a cazut asupra Indiei, apoi a facut vartejuri in Pacific.

Carbonul din moleculele celulelor tale a fost extras din atmosfera de plantele pe care le consumi.

Sarea din lacrimile si transpiratia ta, calciul din oasele tale, fierul din sangele tau, toate au fost produse din rocile din scoarta Pamantului, iar sulful din moleculele proteice ale parului si muschilor tai s-a revarsat din vulcani.

Pamantul ne-a daruit si materia prima pe care am extras-o, am prelucrat-o si am transformat-o in uneltele si in tehnologiile noastre, de la topoarele de mana din Epoca Pietrei la computerele de azi. Inchide

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!