LEX GAMES Joc Lampioane, limba romana Comanda jucarii sau rechizite de minimum 179 lei si primesti cadou un Puzzle Alba ca Zapada, 48 piese

Deal Score+1
89.99Lei 139.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
89.99Lei 139.99Lei Vezi ofertă

Joc de societate Lex Games, Lampioane

Este din nou acel moment al anului. Este seara cu luna plina, in care, conform calendarului Lunii, se sarbatoreste Festivalul lampioanelor (Loi Krathong). In acest an, iti doresti sa fii cel care va reusi cel mai bine sa lumineze oglinda lacului cu combinatii minunate de felinare colorate!

In jocul Lampioane, fiecare jucator are cartonase pe care sunt reprezentate diverse aranjamente cu lampioane aprinse a lacului. Atunci cand un jucator plaseaza un cartonas pe lac, toti jucatorii primesc carti lampioane in functie de ce culoare e spre ei. Pleaseza cu istetime astfel incat sa prinzi diverse bonusuri si  sa incurci oponentii.

Contine:
36 cartonase Lac, 1 cartonas Start (cu spate gri), 24 cartonase Lac fara simboluri, 11 cartonase Lac cu simboluri.
90 carti de joc:
56 carti Lampion (cate 8 carti in 7 culori)
30 carti Dedicatie (cate 9 carti in 3 categorii diferite cu spatele rosu, albastru si verde si 3 carti neutre cu spatele gri)
4 carti Memento
20 barci de lemn

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!