MARIO BADESCU Set Mario Badescu The Regimen Combo/Oily Kit (Gel curatare, 59 ml + Lotiune curatare, 59 ml + Lotiune hidratanta, 29 ml + Masca, 14 g + Crema noapte)

Deal Score+1
119.99Lei 165.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
119.99Lei 165.99Lei Vezi ofertă

Descriere set:

1 x Gel curatare, 59 ml;
1 x Lotiune curatare, 59 ml;
1 x Lotiune hidratanta, 29 ml;
1 x Masca, 14 g;
1 x Crema noapte.

Descriere brand:

Imbinand cele doua pasiuni ale sale, chimia si cosmetica, Mario Badescu s-a remarcat la nivel international ca fiind unul dintre cei mai renumiti specialisti din domeniul ingrijirii tenului. El a avut o abordare unica in ceea ce priveste ingrjirea tenului, luand in considerare atat partea chimica si complexitatile tenului, cat si increderea si satisfactia pe care le poti avea in urma unui ten sanatos, curat si radiant.

Salonul Mario Badescu a fost deschis in New York in 1967, unde Mario a inceput sa dezvolte gama proprie de produse cosmetice naturale. Nu a trecut mult timp pana cand rezultatele produselor si tratamentelor cosmetice au fost un real succes pentru elita New York-ului si pentru celebritati de la Hollywood.

Fiind imbunatatite de mai bine de 45 de ani si continand doar extracte naturale si botanice alese cu grija, produsele Mario Badescu au rezultate imediate asupra tenului si lasa pielea pur si simplu curata si frumoasa. Pana si astazi se pastreaza aceasi dedicare in folosirea extractelor botanice si a ingredientelor naturale pentru a crea o gama de produse care curata delicat si hraneste pielea, dar in acelasi timp tratand diferite afectiuni ale tenului. Te invitam sa incepi regimul tau de ingrijire cu produsele Mario Badescu pentru a te bucura de un ten curat, radiant si pur si simplu sanatos!

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!