Masina de spalat rufe frontala GRUNDIG GWN37230S, Machine Care, 7kg, 1200rpm, Clasa A+++, alb

Deal Score+1
1399.93Lei 1999.90Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
1399.93Lei 1999.90Lei Vezi ofertă

7 ANI GARANTIE GRUNDIG

Viziunea noastra asupra calitatii se traduce in 7 ani garantie* pentru electrocasnicele Grundig participante la campanie.

Cumpara acest produs, inregistreza-l in 30 de zile si beneficiezi de 7 ani garantie*.

*Campanie valabila pana la 31 ianuarie 2022. Toate informatiile sunt prezentate in regulamentul campaniei.

Incepem de acasaSuntem Grundig.

Am adus oamenii impreuna inca de la inceputurile noastre. Mai intai in jurul radioului, apoi in jurul televizorului. Apoi de acolo, in fiecare colt al casei.

Scopul nostru este sa ii inspiram pe oameni sa faca un pas mic catre un viitor mai bun, in fiecare zi, acasa – acolo unde invatam valorile umane cele mai de pret.

Credem intr-un design sustenabil, care pune oamenii mai intai si respecta Planeta, fiind in acelasi timp armonios estetic si cu standard inalte de calitate.

Machine care

Un program de auto-curatare a tuburilor si a cuvei va asigura un nivel ridicat de igiena. Totodata, te vei bucura o perioada mai indelungata de masina ta de spalat.

Wool protect

Datorita ciclului de rotire cu viteza redusa si a algoritmului special conceput, programul inlatura riscul frecarii fibrelor in timpul spalarii hainelor de lana, prevenind astfel deteriorarea acestora.

Motor Eco Inverter

Motorul Eco Inverter reduce consumul de energie electrica la un minim absolut, fiind cu pana la 70% mai eficient fata de clasa A+++, cea mai eficienta clasa energetica de pana acum.

Design Gentle Wave

Design-ul aerodinamic al sticlei hubloului imbunatateste performanta spalarii prin amplificarea interactiunii dintre rufe si cuva.

Gentle Care

Acest program de spalare foarte usoara si algoritmul de rotire prelungesc viata hainelor delicate. Hainele tale isi vor pastra culoarea si vor arata ca noi mult mai mult timp.

Hygiene Care

Asigura igiena 99.9% multumita scutului impotriva alergiilor aprobat de Allergy UK. Actiunea sa trei in unu functioneaza prin mentinerea unei temperaturi constante, aplicarea unor miscari aditionale ale tamburului si initierea unui super ciclu de clatire.

Silent Mode

Acest program sare peste ciclurile de rotatie si anuleaza stoarcerea finala a programului, care poate fi setata manuala a doua zi. Rezultatul este un mediu linistit, silentios potrivit pentru orele de somn.

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!