Micuti Bucatari 3-5 ani // Aprozarul din ghiozdan //

Deal Score+1
29.99Lei 49.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
29.99Lei 49.99Lei Vezi ofertă

Set Bucatarie    (- 1x aprozarul din ghiozdan /- 22x piese /culoare Verde)

Oriunde te-ai duce, distractia se tine dupa tine!
Crezi ca e greu sa te faci mare? Nici pomeneala! E o joaca de copii si se face cu jucarii!
Inteligente, interactive si inovatoare, jucariile Noriel Kids au o multime de activitati care te ajuta sa descoperi, sa inveti, sa te distrezi si sa cresti. Dar nu te grabi prea tare…poti sa te joci si cand cresti mare!

Incurajeaza:

– Explorarea
Copilaria este varsta descoperirii prin excelenta, cand setea de cunoastere indeamna la explorare neincetata.
Copilul vrea sa afle totul despre obiective, notiunile si fenomenele pe care le observa. Prin experienta directa pe care i-o ofera folosirea acestui produs, copilul va putea sa descopere si sa studieze toate elementele si aspectele realitatii pe care jucaria le reflecta.

– Jocul de roluri
Acest produs ii indeamna pe copil sa imite gesturile si atitudinile unui adult, straduidu-se sa fie cat mai indemanatic si sigur pe sine. Acest lucru determina dobandirea de experienta in manuire si utilizarea obiectivelor, dar si consolidarea comportamentului si a personalitatii, precum si responsabilizarea, contribuind semnificativ la maturizarea armonioasa.

– Socializarea
Jucaria este deosebit de distractiva, insa joaca este si mai spectaculoasa in compania prietenilor. Copiii isi organizeaza activitatile in jurul punctului central de atractie – jucaria – si isi atribuie roluri si responsabilitati. Iar acest lucru antreneaza trei mecanisme esentiale ale relatiilor inter-umane: comunicarea, cooperarea si competitia constructiva. Astfel, copiii isi vor dezvolta inca de timpuriu competentele sociale atat de necesare in viata

 

Camelia Donciu
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!