Miraj

Deal Score+1
5.00 Lei 35.43 Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
5.00 Lei 35.43 Lei Vezi ofertă

„Miraj” este o carte fantasy scrisă de Somaiya Daud și publicată în 2018. Povestea are loc pe o lume îndepărtată, care se numește Andala, și urmărește povestea unei tinere numite Amani, care trăiește pe planeta sa natală, unde ea și familia ei sunt subjugate de imperiul Vathek.

Într-o zi, Amani este răpită și dusă pe planetă de către forțele Vathek. Acolo ea descoperă că ea este identică cu o prințesă vathekiană numită Maram, fiica împăratului, și este forțată să o înlocuiască pe prințesa în diferite situații publice. Amani începe să trăiască sub identitatea prințesei și să exploreze lumea Vathekiană, unde întâlnește oameni noi și descoperă intrigi politice și conspirații.

Pe parcursul cărții, Amani se luptă să navigheze prin politica complexă a lumii Vathekiane și să își păstreze propria identitate într-un mediu ostil. Ea se angajează într-o luptă pentru a se elibera și pentru a-și salva familia și lumea sa natală.

„Miraj” este o carte plină de aventură și intrigi politice, care explorează teme precum identitatea, libertatea și puterea. Cartea oferă o viziune captivantă a unei lumi imaginare, plină de personaje complexe și intrigă, care își încântă cititorii cu o poveste unică și captivantă.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!