Monitor Curbat Gaming LED VA ViewSonic 27″, Full HD, HDMI, 1ms, 144Hz, FreeSync, Negru, VX2758-PC-MH

Deal Score+1
899.99Lei 1399.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
899.99Lei 1399.99Lei Vezi ofertă
Monitor gaming curbat LED VA ViewSonic 27″, Full HD, HDMI, 1ms, 144Hz, FreeSync, Negru, VX2758-PC-MH

ViewSonic VX2758-PC-mh ofera un echilibru perfect intre confortul si imersiunea ochilor, datorita curburii sale 1800R si a 88% NTSC,  sRGB de 120%. Un timp de raspuns MPRT de 1ms produce o viteza fara precedent care va consolideaza timpul de reactie in joc, in timp ce o rata de actualizare de 144Hz combinata cu tehnologia AMD FreeSync ™ ofera o experienta de joc lina, fara rupere si balbaiala a ecranului. VX2758-PC-mh vine, de asemenea, echipat cu presetarile exclusive ViewMode ™ ale ViewSonic, care ofera performanta optimizata a ecranului pentru diferite aplicatii de divertisment acasa, cum ar fi vizionarea de filme, editarea fisierelor sau jocurile video. Doua porturi HDMI si o intrare VGA ofera conectivitate flexibila atat pentru uz general, cat si pentru divertisment.
Ecran curbat
Cu o curbura a ecranului 1800R, VX2758-PC-mh ofera o experienta de vizionare cu adevarat imersiva, care va permite sa va bucurati de vederi panoramice mari si indraznete.

Timp de raspuns rapid
Cu un timp de raspuns MPRT uimitor de rapid de 1ms, acest monitor ofera imagini netede, fara a se strecura, estompa sau fantoma. Acest timp de reactie rapid infloritor este perfect pentru jocurile cu o grafica intensa si ofera o calitate vizuala uimitoare in timp ce vizionati sport sau filme de actiune

Rata de actualizare 144Hz
Cu o rata de actualizare rapida de 144Hz, acest monitor ofera o fluiditate vizuala deosebita si o grafica perfecta, indiferent de cat de rapid se desfasoara actiunea in joc.

Tehnologia AMD FreeSync ™
Tehnologia AMD FreeSync ™ elimina ruperea ecranului si frame rate-urile scazute pentru a oferi vizualizari perfecte, impecabile in fiecare scena.

Culoare mai vizibila
Cu o dimensiune de culoare 88% NTSC si 120% sRGB, acest monitor acopera o portiune mai mare din gama de culori pentru a oferi mai multe nuante de culoare vizibile. Acest lucru asigura ca respecta si depaseste standardele de culoare ale industriei si produce o culoare precisa.

Conectivitate flexibila
Doua porturi HDMI si o intrare VGA ofera o gama larga de compatibilitate, oferindu-va flexibilitate la conectarea dispozitivelor.

Claritate de inalta definitie
VX2758-PC-mh are un panou de rezolutie Full HD 1920×1080 de 27 ”pentru performante clare pixel-by-pixel. Experienta si claritate uimitoare pentru orice ocazie, indiferent daca lucrezi, te jocisau te bucuri de cele mai recente emisiuni de divertisment.

Mega contrast dinamic
Un raport de contrast mega dinamic de 80M: 1 creeaza profunzime in imagini prin adaugarea mai multor detalii la cele mai intunecate si mai stralucitoare culori de pe ecran, asigurandu-va ca imaginile de pe VX2758-PC-mh sunt prezentate cu cele mai fine detalii.

Black Stabilisation
Stabilizarea neagra a ViewSonic ofera vizibilitate si detalii crescute prin luminarea scenelor intunecate. Dominati competitia cu vizibilitate sporita, oferind performante superioare de culoare pentru o experienta de joc nemaiintalnita

Conditii optime de vizualizare
ViewMode de la ViewSonic ofera presetari specializate pentru a se potrivi diferitelor scenarii de utilizare, inclusiv modurile Joc, Film, Web, Text, Mac si Mono. Aceste presetari imbunatatesc curba gamma, temperatura culorii, contrastul si luminozitatea pentru a oferi caracteristicile optime de vizualizare pentru fiecare aplicatie.

Vizualizare confortabila
Tehnologia Flicker-Free si un filtru de lumina albastra ajuta la eliminarea incordarii ochilor cauzate de razele luminoase daunatoare si perioadele de vizionare extinsa.

Audio imersiv
Proiectat cu difuzoare dual integrate, VX2758-PC-mh accentueaza performantele sale incredibile ale ecranului cu sunet stereo imersiv pentru o experienta multimedia completa.

Consum redus de energie
Modul Eco eficient din punct de vedere energetic ViewSonic ajusteaza luminozitatea la setarea optima pentru a reduce consumul de energie si oboseala ochilor, prelungind, de asemenea, durata de viata a monitorului.

Dimensiune (ecran cu suport)

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!