Mouse gaming Logitech G102 Lightsync, 8000 dpi, RGB, Alb

Deal Score+1
104.99Lei 139.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
104.99Lei 139.99Lei Vezi ofertă
Mouse gaming Logitech G102 Lightsync, 8000 dpi, RGB, Alb
Joaca-te ca un profesionist cu un mouse care iti ofera toate atu-urile de care ai nevoie in sesiunile tale de gaming!

SENZOR 8000 DPI
Senzorul special conceput pentru gaming raspunde precis fiecarei miscari de-ale tale. Personalizeaza setarile pentru a ajunge la sensibilitatea pe care ti-o doresti cu software-ul Logitech G HUB!
ILUMINARE LIGHTSYNC RGB
Adauga un plus de distractie jocurilor tale cu iluminarea vibranta LIGHTSYNC RGB, pe care o poti personaliza alegand dintre cele peste 16.8 milioane de culori. Instaleaza software-ul Logitech HUB ca sa alegi dintre culorile si animatiile prestabilite sau sa le creezi chiar tu pe ale tale!
DESIGN CLASIC, TESTAT DE GAMERI
Te joci confortabil si detii controlul in orice moment! Design-ul simplu cu sase butoane si forma clasica pentru gaming fac din G102 unul dintre cei mai apreciati mousi in comunitatea pasionatilor. Fiecare buton este personalizabil prin intermediul Logitech G HUB.
BUTOANE MECANICE
Butoanele primare sunt mecanice si echipate cu o tehnologie care reduce tensiunea la click, pentru mai multa performanta, precizie si reactii extrem de rapide.
Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!