My dilemma is you (volumul 3)

Deal Score0
7.98 Lei 24.44 Lei Vezi ofertă
Deal Score0
7.98 Lei 24.44 Lei Vezi ofertă

„My Dilemma Is You” este o serie de romane young adult scrise de autoarea română Cristina Chiperi. Volumul 3 din această serie continuă povestea personajului principal, Cris, și a aventurilor sale amoroase.

În acest volum, Cris se întoarce la New York după o vară plină de peripeții petrecută în Mexic. Ea încearcă să-și ia viața înapoi în mâini și să se concentreze asupra viitorului ei academic. Dar se pare că trecutul nu o lasă în pace și ea este forțată să-și confrunte sentimentele pentru cei doi băieți din viața ei: Nathan și Jaden.

În timp ce încearcă să-și clarifice sentimentele, Cris se trezește căutând răspunsuri la întrebări despre familia ei și despre misterioasa dispariție a mamei sale. În timp ce încearcă să dezlege aceste enigme, Cris se apropie mai mult de băieții care îi sunt dragi și învață să se accepte pe sine și alegerile pe care le face.

Volumul 3 al seriei „My Dilemma Is You” este o continuare pasionantă și emoționantă a poveștii lui Cris, care explorează teme precum iubirea, prietenia, familia și acceptarea de sine.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!