Objective Proficiency Student’s Book with Answers with Downloadable Software – Annette Capel, Wendy Sharp

Deal Score0
70.00 Lei 216.35 Lei Vezi ofertă
Deal Score0
70.00 Lei 216.35 Lei Vezi ofertă

„Objective Proficiency” este un curs intensiv de pregătire pentru examenul Cambridge English: Proficiency (CPE). Cartea „Objective Proficiency Student’s Book with Answers with Downloadable Software” este destinată elevilor care studiază pentru acest examen și conține lecții și exerciții pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză la nivel avansat.

Cartea conține 20 de unități tematice care acoperă subiecte precum tehnologia, mediul, viața socială și culturală, precum și exerciții de gramatică, vocabular, citire și scriere. Fiecare unitate are o secțiune de pregătire pentru examen, cu exemple de întrebări și sfaturi utile pentru a face față testului.

De asemenea, cartea este însoțită de un CD-ROM cu software-ul descărcabil care oferă exemple de test și exerciții interactive pentru consolidarea cunoștințelor dobândite. „Objective Proficiency Student’s Book with Answers with Downloadable Software” este un instrument util pentru elevii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice și să-și pregătească examenul Cambridge English: Proficiency (CPE).

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!