Expired

Paleta farduri de pleoape Huda Beauty, Warm Brown Obsessions, 9.9 g + GOLDNUTRITION GoldNutrition Baton Cereale Low Sugar Fructe De Padure 30g

Deal Score+1
119.99Lei 157.99Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
119.99Lei 157.99Lei Vezi ofertă

O gama de palete de farduri de pleoape create de Huda pentru a iti oferi look-urile esentiale de machiaj atat de zi, cat si de seara!
Fiecare paleta este compusa dintr-o selectie de 9 farduri de pleoape mate si sidefate, cremoase la atingere si usor de aplicat.
Paletele sunt extrem de practice, super-compacte si usor de transportat oriunde. Colectia de nuante versatile, oglinda si dimensiunea paletei fac din aceasta un produs de machiaj usor de folosit, ce-ti permite sa creezi look-uri clasice sau jucause.
Paleta este disponibila in urmatoarele variante:

– Warm Brown;
– Mauve;
– Smokey;
– Electric;
– Coral;
– Gemstone;
– Topaz;
– Sapphire;
– Ruby;
– Emerald;
– Amethyst.

Descriere brand:

„Frumusetea poate schimba perceptia femeilor despre ele insele. Cred ca o femeie increzatoare in propriile forte poate cuceri lumea!”
Influencer de renume mondial, stabilita in Dubai, Huda Kattan a fondat marca Huda Beauty in 2013. Ceea ce a inceput ca un hobby, a devenit astazi un succes international. Huda se implica personal in dezvoltarea produselor marcii, insotite intotdeauna de tutoriale, pentru a le reda femeilor puterea si dorinta de a experimenta, in ceea ce priveste propriul stil.

Basce
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!