Pireco Vitaal pentru insecte ale frunzelor – Organic 500 ml

Deal Score+1
41.17Lei 54.90Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
41.17Lei 54.90Lei Vezi ofertă

Descurajarea insectelor frunzelor

100% organic si ecologic. Iata Pireco Vitaal pentru boli ale frunzelor! Cu Vitaal pentru insecte ale frunzelor, alungati insectele care mesteca si sug frunzele, precum afidele, paduchii testosi, musculitele albe si acarienii, sprijinind in acelasi timp cresterea sanatoasa. Lichidul este fabricat folosind extracte naturale de plante. Sigur pentru oameni si animale de companie! Adecvat pentru gradini decorative, gradini de legume si plante de exterior in ghiveci.
Pentru a acoperi o suprafata de 10 m², se amesteca 25 ml de Pireco Vitaal pentru insecte ale frunzelor cu 5 litri de apa. Pulverizati solutia pe fata si pe dosul frunzelor, pana cand sunt ude leoarca. Repetati aceasta operatiune o data la patru saptamani.
Cu Pireco, ne indreptam catre un viitor ecologic. 100% organic, ecologic si obtinut din extracte de plante organice. Reface natura si ii mentine echilibrul. Planta devine mai rezistenta si se apara singura impotriva bolilor si daunatorilor. Pentru o planta infloritoare si sanatoasa. Impreuna putem face lumea putin mai ecologica.
Camelia Donciu
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!