Pireco Vitaal pentru boli ale frunzelor – Organic 24 de capsule

Deal Score+1
40.87Lei 54.50Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
40.87Lei 54.50Lei Vezi ofertă
Prevenirea bolilor frunzelor
Cu totii ne dorim ce este mai bun pentru gradina decorativa, parcelele si plantele noastre in ghiveci. Preveniti bolile frunzelor si mucegaiul cu Pireco Vitaal pentru boli ale frunzelor! Capsulele sustin rezistenta plantelor si o crestere sanatoasa. Pireco Vitaal pentru boli ale frunzelor este 100% natural si ecologic. Obtinut din extracte naturale de plante. Sigur pentru oameni si animale de companie! Adecvat pentru plante de exterior si de interior in ghivece.
Sapati o gaura adanca de 5-10 cm in pamant, langa radacinile plantei. Puneti in ea o capsula. Apoi turnati apa in gaura si umpleti cu pamant. Utilizati o capsula pentru fiecare cinci litri de continut de ghiveci.
Cu Pireco, ne indreptam catre un viitor ecologic. 100% organic, ecologic si obtinut din extracte de plante organice. Reface natura si ii mentine echilibrul. Planta devine mai rezistenta si se apara singura impotriva bolilor si daunatorilor. Pentru o planta infloritoare si sanatoasa. Impreuna putem face lumea putin mai ecologica.
Camelia Donciu
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!