Proscrisul

Deal Score+1
5.00 Lei 27.28 Lei Vezi ofertă
Deal Score+1
5.00 Lei 27.28 Lei Vezi ofertă

„Proscrisul” este o carte pentru copii scrisă de Michael Morpurgo și publicată în 2003. Cartea urmărește povestea unui băiat pe nume Louie, care trăiește în Franța în timpul Revoluției Franceze.

Louie este un orfan care a crescut în grija bunicului său, un fost soldat. Când bunicul său moare, Louie rămâne singur și fără adăpost. În această perioadă dificilă, el întâlnește o fată pe nume Coco, care îi oferă ajutor și găzduire în casa părinților săi.

Coco și familia ei sunt membri ai unui grup secret numit „Proscrisul”, care își asumă riscuri pentru a ajuta oamenii să scape de persecuție și să trăiască liber. Într-un final, Louie se alătură acestui grup și își asumă și el riscuri pentru a ajuta oamenii.

Cartea explorează teme precum prietenia, curajul, libertatea și dreptatea socială. De-a lungul poveștii, Louie se confruntă cu provocări și își dezvoltă curajul și compasiunea, în timp ce își găsește propriul loc în lume.

În general, „Proscrisul” este o carte captivantă și emoționantă, care urmărește aventurile unui copil în timpul unei perioade turbulente din istorie. Cartea oferă o perspectivă interesantă asupra Revoluției Franceze și a luptei pentru libertate și dreptate socială.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!