Expired

Python pentru incepatori – curs in engleza

Deal Score+2
0Lei 97.45Lei Vezi ofertă
7B2BE60C34B9D371934D
Deal Score+2
0Lei 97.45Lei Vezi ofertă
7B2BE60C34B9D371934D

Ești nou în programare? Dacă nu, atunci presupun că veți căuta informații despre de ce și cum să începeți cu Python, deoarece este ușor de utilizat și de învățat pentru începători.

Python este un limbaj de programare puternic de uz general, printre multe alte limbaje de programare, cum ar fi Java, C ++, JavaScript, Ruby …

Este folosit în cea mai mare parte în dezvoltarea web, știința datelor, crearea de prototipuri software și așa mai departe …, ceea ce îl face unul dintre cele mai recomandate limbaje de programare pentru a începe să înveți, deoarece are multe domenii cu care poți lucra.

Din fericire pentru începători, Python are o sintaxă simplă ușor de utilizat, spre deosebire de alte limbaje de programare pe care s-ar putea să le întâmpinați greu dacă sunteți începători în programare. Acest lucru face din Python un limbaj excelent de învățat pentru începători.

AlexT
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!