Relatie la distanta

Deal Score0
4.49 Lei 12.99 Lei Vezi ofertă
Deal Score0
4.49 Lei 12.99 Lei Vezi ofertă

„Relație la distanță” este o carte pentru tineri adulți scrisă de Beth Reekles și publicată în 2020. Cartea urmărește povestea lui Elle și Lee, doi prieteni din copilărie care au crescut împreună și au stabilit un set de reguli pentru a-și menține prietenia.

Când Elle se îndrăgostește de Noah, fratele mai mare al lui Lee, lucrurile se complică, deoarece o relație între Elle și Noah ar încălca una dintre regulile stabilite de prietenii săi. În plus, Noah pleacă la colegiu înaintea lui Elle și trebuie să înceapă o relație la distanță, punând la încercare relația lor.

Cartea explorează teme precum prietenia, dragostea, încrederea și maturizarea, și prezintă provocările și incertitudinile cu care se confruntă cei trei protagoniști în încercarea de a-și gestiona relațiile și de a-și urma inimile. „Relație la distanță” este o poveste romantică și emoționantă, care a fost bine primită de public și de critici, fiind considerată o carte ușoară și plăcută pentru cititorii tineri.

Robotel
Spune-ne la ce te gândești

Leave a reply

Register New Account
Pentru a aprecia, comenta sau adăuga oferte trebuie să ai un cont. Îți mulțumim pentru decizia de a te alătura comunității noastre!